Competitia îsi va avea punctul de start în orasul Panciu si va porni în pluton folosind drumul DN2L către localitătile Crucea de Jos si Satul Nou . După ce va parcurge cele două localităti, traseul de concurs va continua către Tifesi, folosind drumul DJ205B.
Înainte de intrarea în comuna Tifesti concurentii vor înfrunta un urcus mic, dar suficient pentru a îsi face încălzirea înainte de startul tehnic.

În comuna Tifesti traseul va continua pe un fals plat pâncă când va vira spre dreapta către Vidra traversând localitătile Sârbi, Vitănesti, Serbesti, Iresti, Voloscani, folosind drumul DJ205E.
Schimbarea de directie către Vidra echivalează cu startul tehnic al competitiei.
Din Vidra traseul va continua către comuna Câmpuri, traversând localitătile Livezile, Vizantea Răzăsească si Vizantea Mănăstirească, tot pe drumul DJ205E.

Tot traseul Tifesti – Câmpuri este vălurit cu urcări pe care în cele mai multe cazuri le puteti aborda în pedale pentru a vă păstra un loc cât mai bun în clasament. De -a lungul traseului veti putea admira cea mai frumoasă zonă viticolă a Vrancei, încununată de Măgura Odobesti, ce vă va însoti până la Vidra pe partea stângă a drumului.

Vidra – Câmpuri înseamnă deja prezona Muntilor Vrancei plină de verdeată, aer curat si viraje !
Odată ajuns în Câmpuri, traseul se îndreaptă către linia de sosire, având ca destinatie orasul Panciu. Localitătile traversate vor fi Câmpuri, Răcoasa, Varnita, Muncelu, Străoane, Crucea de Sus, Varnita, parcurgând drumul DN2L.

Înaite de Străoane vă asteaptă cătărarea regină a cursei , unde vom înregistra timpii cei mai buni pe cătărare pentru KOM !

inscriere