Traseu scurt: https://www.strava.com/activities/1097478224
Traseu lung: https://www.strava.com/activities/1115022311

Competitia va demara din parcul orasului Odobesti cu directia Măgura Odobesti, una din dintre referintele judetului Vranceai si o adevărată perlă a României cu o altitudine de 996 m(al III-lea cel mai înalt deal din tară, după dealul Chiciora – 1218 m si dealul Mătău – 1017 m).
În vârful Măgurii vor ajunge doar cei care se vor încumeta la traseul lung, traseul mic virând stânga încă de la baza acestuia.
Prima jumătate a concursului va fi dominată doar de cătărare, iar la întoarcere de coborâri tehnice si cărări vălurite.
Pe tot parcursul traseului veti avea ocazia să admirati bogătiile zonei Odobestilor, dar si arii întinse de pădure deasă, ce ascund două lăcasuri de credintă foarte importante din zonă – Mănăstirea Sfinti Voievozi si Mănăstirea Tarnita.
La întoarcere concurentii vor fi întâmpinati într-o atmosferă de sărbătoare, cu pasta party ce poartă amprenta Velopower (cei care au fost la Road Race Panciu stiu !), muzică si povesti de pe traseu.

Masculin <=18

Masculin 19-29

Masculin 30-39

Masculin 40-49

Masculin 50-59

Masculin 60+

Feminin <=18

Feminin 19-29

Feminin 30-39

Feminin 40-49

Feminin 50-59

Feminin 60+

Cu caracter de regulă înscrierile se realizeaza doar online si se închid la data de 13 septembrie 2017 orele 24. Cei care s-au înscris online pana pe 13.09 vor putea să platească prin OP pana la data de 14.09.

Cu caracter de exceptie, cei care nu se vor înscrie până la data limită, vor putea să participe la concurs prin completarea formularului de înscriere în ziua desfăsurării concursului, fără a primi însă pachetul de start complet, ci doar numărul de concurs însotit de chipul pentru cronometrare.

Taxa de înscriere/ciclist – 50 lei pana la 5 septembrie, 70 lei intre 6 si 13 septembrie, 90 lei pentru 17 septembrie, in ziua de concurs.

Perioada pentru înscrieri online se încheie miercuri, 13 septembrie ora 14.00

Plata se face prin ordin de plată în contul organizatorului :
Asociatia Velopower
IBAN : RO83BTRL04001205E14299XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Vrancea

Va exista o listă care se va actualiza automat imediat după trimiterea formularului de înscriere, fără însă ca aceasta listă să contină o rubrică privitoare la efectuarea plătii.

08:00 – 9:30 – Distribuirea pachetelor
10:00 – Start
14:00 – Ultimul sosit
14:30 – Premiere

Vor fi premiate toate categoriile de vârstă. Vom încerca ca anul acesta să oferim pe lângă produsele sponsorilor premii cât mai originale si să păstrăm surpriza pentru podium.

Vor fi premiate cu bani primele 3 locuri de la Open masculin si feminin, podiumurile de la categorii vor fi premiate cu produse, diplome si medalii.

Descaraca declaratia de conformitate in formatul dorit:

Descarca .PDF

Descarca .DOC

Toti participantii trebuie să prezinte declaratia pe proprie răspundere semnată la ridicarea pachetului de start. Cei care nu au împlinit 18 ani trebuie sa aibă acceptul scris şi semnat al părinţilor sau al tutorelui legal, pe formularul de înscriere şi pe declaraţia de responsabilitate. Participanţii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află. Orice participant înscris va avea un număr de concurs şi o acreditare. Orice participant trebuie să respecte regulile competiţiei şi trebuie să urmeze indicaţiile date de organizatori.
Fiecare participant care ia parte la competitie este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă.Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire sau pagube, anulare, întârzieri sau schimbări ale traseelor care pot surveni în timpul desfăşurări evenimentului din motive întemeiate.

Casca este obligatorie, fără exceptii.

Nu sunt admise biciclete contratimp si triatlon si nici cele echipate cu adaptor triatlon.
Deplasarea se va face pe partea dreaptă a drumului în conditii de sigurantă. Traficul pe tot parcursul traseului nu este restrictionat în totalitate, conducătorii auto fiind doar avertizati de către masina de politie însotitoare să dea prioritate plutonului fruntas.
Cronometrajul se face cu ajutorul unui sistem pe baza de cip.