Nouă asociații și cluburi sportive s-au unit pentru a promova împreună un stil de viață sănătos și activ. Asociația Real Sports, Asociatia Club Sportiv MTB Roman, Asociația Sportivă Suceava pe Bicicletă, Asociația Club Sportiv Pro Mountain Sports Iași, Asociația Velopower, Clubul Sportiv Monticond, Asociația Club Sportiv Nord, Asociația obștească Clubul sportiv de ciclism „MOUNTAIN BIKE”, Asociația Renașterea Bicazului au demarat acest proiect ambițios născut din dorința celor care prin devotamentul lor față de sportul pe două roți au adunat tot ce este mai bun într-o singură competiție de ciclism.

An de an, organizațiile implicate au tatonat cu ideea acestei cupe, iar anul acesta a prins aripi. Am reușit să ne cunoaștem cu toții, să ne implicăm și să oferim tuturor șansă de a participa la un eveniment unic în România.

Pasiunea pentru ciclism unește, pasiunea pentru natură și aer curat strânge la un loc oameni frumoși, oameni care apreciază viață și ce ne înconjoară. Noi cei implicăți vrem să îți oferim ocazia de a participa la acest eveniment unic și să fii și tu un promotor al unui stil de viață sănătos, frumos și activ.

Competiția de tip XCM (Cross Country Marathon) te va purta pe 9 trasee diferite unde cu siguranță nu vei duce lipsa de aventură, de emoție, și adrenalină. Vrem că acest sport să însemne ceva, vrem ca competitorii să se simtă într-adevăr onorați de participarea la concursurile organizate în cadrul circuitului și totodată să deschidem calea celor care doresc să se implice mai mult în promovarea acestui sport.

În anul 2019 startul va fi dat la Orheiul Vechi XCM, în Republica Moldova, va continua la VeloPower Odobesti, va urca la MTB Dragomirna și Bucovina MTB, va trece pe la MTB Roman Maraton, va alerga la MTB Maratonul Nordului și Marathon MTB Bicaz, va face Turul Masivului Ceahau XCM și va avea ca finish 7 MTB Real Sports, la Iași, unde va avea loc și festivitatea de premire a câștigătorilor turneului.

Și tu poți lua startul la cea mai dinamică competiție în domeniu, și să participi la cele 9 trasee special alese pentru că tu să ai parte de o adevărată experiență. Prezența ta ne va onora cu siguranță, iar dacă vei fi unul dintre câștigători, ne va face o deosebită plăcere să-ți înmânam titlul de cel mai bun ciclist din întreagă regiune a Moldovei.

Regulamentul competiției il gasesti aici iar informațiile de care ai nevoie, le găsești in pagina dedicata fiecarei etape.
Te invităm să participi la competiția anului în ciclism MTB Cupa Moldovei și să te numeri printre câștigători.